Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ

ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΟΠΥΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ

Σχετική: Το υπ’ αριθμ. οικ.3151/29-01-2014 έγγραφο

Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού εγγράφου, παρέχονται συμπληρωματικές διευκρινίσεις σχετικά με την αποστολή των στοιχείων που ζητούνται, για την επιστροφή του χονδρεμπορικού κέρδους στον ΕΟΠΥΥ.
-          Τα στοιχεία θα αποστέλλονται, τόσο από τις φαρμακευτικές εταιρείες όσο και από τους φαρμακοποιούς, σε νέα ηλεκτρονική διεύθυνση wholesale.profit@eopyy.gov.gr
-          Οι φαρμακευτικές εταιρείες θα συμπληρώσουν και θα αποστείλουν το συνημμένο πίνακα, αναγράφοντας τις ποσότητες που χορήγησαν σε κάθε φαρμακείο.
-          Οι φαρμακοποιοί θα συμπληρώσουν και θα αποστείλουν το συνημμένο πίνακα, αναγράφοντας την ποσότητα φαρμάκων που προμηθεύτηκαν για ασφαλισμένους ΕΟΠΥΥ, ενώ η αναγραφή του χονδρεμπορικού κέρδους είναι προαιρετική.
-          Για τον πρώτο μήνα εφαρμογής και μέχρι να καθοριστεί η διαδικασία στις φαρμακευτικές εταιρείες και τα φαρμακεία, οι σχετικοί πίνακες θα πρέπει να αποσταλούν στη Διεύθυνση Φαρμάκου μέχρι 14/02/2014.
Επαναλαμβάνουμε ότι τα ανωτέρω αφορούν μόνο στα συνταγογραφούμενα και αποζημιούμενα από τον ΕΟΠΥΥ φαρμακευτικά σκευάσματα.


Κοινοποιήσεις
  1. Γρ. Προέδρου
  2. Γρ. Αντιπροέδρου Α’
  3. Γρ. Αντιπροέδρου Β’
  4. Γρ. Αν. Γενικού Διευθυντή κ. Βαφειάδη
  5. Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών
 
Η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης


Παναγιώτα Λίτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου